Hvorfor vælge erhvervslejemål i Aarhus?

Af matchofficeeditor

Det er ingen hemmelighed, at den danske hovedstad København er hjemstavn for rigtig mange koncerner og organisationer i alle størrelser – og at der her er tale om en placering med en høj prestige. Derfor tiltrækkes nye og eksisterende virksomheder af København, som kan præsentere en formidabel beliggenhed og en ditto infrastruktur, hvilket gør det nemt at drive forretning fra metropolen.

Desværre er de københavnske erhvervslejemål af alle typer endog særdeles efterspurgte. Dette betyder for det første, at det kan være vanskeligt at fremskaffe kontorlokaler, butikslokaler, eller lagerlejemål i København og nærmeste omegn. Du kan hurtigt komme til at vente længe på et egnet lokale. Og for det andet kan du roligt regne, med, at kvadratmeterpriserne ligger i den høje ende.

  1. Erhvervslejemål i Aarhus – lækre, velindrettede og moderne

Hvis du gerne vil skære toppen af kvadratmeterprisen, og samtidig drage fordel af en rigtig god beliggenhed, bør du vende blikket mod nordvest. Hvis du rykker blot et par hundrede kilometer i den retning, får du mulighed for at placere din forretning i lækre erhvervslejemål med adgang til såvel erhvervshavn, lufthavn, gode togforbindelser og diverse hovedtrafikårer, som kan bringe dig til såvel København som Europas øvrige hovedstæder på ingen tid.

Aarhus er en by i rivende udvikling, og kan på alle måder sagtens måle sig med København. Især når det gælder muligheder for erhvervsdrivende, er Aarhus en stærk spiller på banen. 

I Aarhus vil du kunne placere din virksomhed tæt ved vandet, da byen kan prale af en imponerende havnefront med masser af liv og et summende kulturliv. Du kan komme tæt på bykernen, hvis du lejer kontorlokaler eller butikslokaler i Aarhus C, også kendt under navnet Midtbyen. Og vil du gerne ud i naturen, kan du vælge og vrage blandt et væld af erhvervslokaler i oplandet – tjek for eksempel Viby J, Åbyhøj, eller Risskov.

  1. De bedste betingelser for erhvervsdrivende i Aarhus 

Hvor København kan præstere Metro og egen lufthavn få minutter fra Indre By, kan Aarhus prale af let adgang til Jyllandskorridoren, som går fra nord til syd, samt gode regional- og hurtigtogslinjer med direkte forbindelse til hovedstaden samt andre byer i det jyske. 

Letbanen er under stadig udbygning, og fungerer som supplement til de mange buslinjer, som forbinder byen og dens omegnskommuner på kryds og tværs. Og så er der selvfølgelig lufthavnen i Billund, som er Danmarks næststørste.
Med erhvervslejemål i Aarhus kan du således nyde mange af de samme fordele som ville være tilgængelige for dig som lejer af erhvervslokaler i København. Aarhus er et aldeles veloplagt alternativ til hovedstaden – og din adresse bliver ikke mindre prestigefyldt af at postnummeret begynder med 8!