De bedste beliggenheder for kontorlokaler i København

Af matchofficeeditor
low angle view of office building against sky

Er du på udkig efter de helt rigtige lokaler, hvor du kan slå dig ned og drive din virksomhed i København de næste mange år? Så har du truffet et fornuftigt valg. Den danske hovedstad er og bliver begivenhedernes centrum når det handler om erhvervsliv. Og da det samtidig er nemt at finde kontorlokaler – enten i form af enkeltstående erhvervsejendomme og domiciler eller kontorhoteller i København – er den største udfordring faktisk at finde ud af hvad man skal vælge.

I denne artikel kan du blive klogere på de mest attraktive områder for kontorlejemål i København. Så kan du forhåbentlig komme lidt tættere på at træffe en beslutning. 

  1. 1. Københavns Indre By – et sikkert valg

Centrum af København kaldes også for København K, og omfatter alt hvad der ligger inden for de københavnske volde og Søerne. Dette indbefatter den historiske bymidte med alle dens spændende seværdigheder samt den utroligt charmerende bydel Christianshavn.

Når du vælger at leje kontorlokaler i København K, skaber du de optimale muligheder for vækst og fremgang i din virksomhed. Du kommer tæt på såvel det summende og stemningsfulde byliv som på offentlig transport og de største hovedtrafikårer.

Du vil kunne tilbyde dine gæster, kunder og medarbejdere direkte adgang til nogle af Danmarks bedste restauranter og hoteller. Og din virksomhed vil få prominente naboer så som Danske Bank, Mærsk, Danfoss og mange flere.

  1. 2. Ørestaden – en ny bydel med masser af muligheder

Et andet oplagt mål for din virksomheds residens er Ørestaden. Denne bydel har sin beliggenhed på Amager, med umiddelbar adgang til motorvejen, Øresundstogene og den københavnske Metro. 

Med kontorlokaler i Ørestaden kan du hurtigt komme ind til byen, ud til lufthavnen, eller videre til Sverige via Øresundsforbindelsen. Der er masser af muligheder for at indlogere dine kunder eller gæster på nogle af byens bedste hoteller, for eksempel Bella Sky, der ligger tæt på såvel metro som motorvej.

I Ørestaden finder du virksomheder så som 3M, Rambøll og Bayer.

  1. 3. Nordhavn – byens yngste kvarter

Endelig må du ikke glemme Nordhavn – en bydel i rivende udvikling hvad angår såvel erhvervsejendomme som beboelse. Nybyggede ejendomme med spektakulær arkitektur skyder op med lynets hast ud imod den vidststrakte havnefront, og åbner op for nye, spændende muligheder.
Hvis du vælger at placere din virksomhed nord for Indre By, nærmere betegnet i Nordhavn eller Aarhusgadekvarteret som er det seneste skud på stammen, kan du være sikker på at få kontorlokaler i nogle af byens flottest beliggende erhvervslejemål. Du er sikret udsigt over Københavns smukke og betagende havn. Og du kommer til at arbejde side om side med virksomheder og organisationer så som DFDS, Unicef, og Bonniers Forlag.